Index Vakbarát Hírportál

Ellopták a fia hamvait, aztán sírva hívta fel az anyát a tolvaj

2019. december 30., hétfő 22:32 | aznap frissítve

Maga a tolvaj hívta fel, és kért bocsánatot attól a nőtől, akinek nemrég feltörték a kocsiját Cipruson, és elvitték azt a táskát, amelyben fiának hamvait tárolta – írta meg a BCC.

Kinga Babnarz öt hónappal ezelőtt veszítette el fiát, Dennist, aki egy baleset következtében, 19 évesen halt meg. A Svédországban élő lengyel család Ciprust választotta a fiatal fiú végső nyughelyéül, és azzal a céllal utaztak oda, hogy szétszórják Dennis hamvait. Csakhogy amikor már a helyszínen voltak, feltörték az autójukat, és elvitték azt a táskát, amelyben az elhunyt földi maradványait tárolták egy dobozban. 

A fiú szülei érthető módon le voltak sújtva, és a sajtó segítségével próbálták megtalálni Dennis hamvait. Az utazásra szánt idő azonban letelt, Babnarzék pedig kénytelenek voltak hazatérni Svédországba, anélkül, hogy rátaláltak volna a hamvakat tartalmazó dobozra. 

Aztán vasárnap megcsörrent a telefon, és maga a tolvaj volt a vonal túlsó oldalán.

A tettes sírva kért bocsánatot, és ő maga mondta meg, hol található a keresett doboz.

A rendőrség később valóban megtalálta a fiú maradványait a megjelölt helyen, illetve később őrizetbe vett három személyt, akiket lopással és személygépjármű megrongálásával gyanúsítanak.

Dennis édesanyja elmondása szerint nem haragszik a tolvajra, és azért imádkozik, hogy az változtasson az életén.

Rovatok