Index Vakbarát Hírportál

Gyereket vár Boris Johnson élettársa

2020. február 29., szombat 20:24 | aznap frissítve

Gyereket vár Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök élettársa – írja az MTI. A politikus szóvivője bejelentette azt is, hogy Johnson eljegyezte élettársát. A pár első közös gyerekének születése a nyár elején várható.

Az 55 éves Johnsonnak négy felnőtt gyereke van második feleségétől, Marina Wheelertől, akitől 25 év után, 2018-ban vált külön, de a hivatalos válási procedúra még tart.

A konzervatív párti brit kormányfőnek 2009-ben, egy házasságon kívüli kapcsolatból született egy kislánya, és a brit sajtó hivatalosan meg nem erősített, de nem is cáfolt értesülései szerint van egy hatodik gyermeke is, szintén egy házasságon kívüli kapcsolatból.

 A 31 éves Carrie Symonds 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de tavaly, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből.

Kapcsolatuk médiaértesülések szerint időnként viharos: tavaly nyáron napokig a sajtó első oldalain szerepeltek a beszámolók arról, hogy Johnson és Carrie Symonds szomszédai egy éjjel kihívták a rendőrséget, miután ajtócsapkodással, üvegcsörömpöléssel vegyes, hangos veszekedés zaját hallották a pár akkori dél-londoni lakásából.

A kivonuló rendőrjárőr azonban megállapította, hogy semmiféle olyan törvényi kihágás nem történt, amely rendőri intézkedést igényelt volna, és sem Johnsonnak, sem élettársának nem esett baja.

Rovatok