Index Vakbarát Hírportál

Elhalasztják Beatrix hercegnő esküvőjét a koronavírus miatt

2020. március 18., szerda 18:41

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják Beatrix hercegnő május 29-re tervezett esküvőjét – írja a Sun. Beatrix, II. Erzsébet unokája, annak az András hercegnek a lánya, aki tavaly a pedofilbotrány miatt börtönbe kerülő Jeffrey Epsteinnel ápolt szoros barátsága miatt visszavonult a közélettől.

A lap értesüléseit a királyi család szóvivője is megerősítette. „Beatrix hercegnő és párja, Mapelli Mozzi nagyon várják, hogy összeházasodhassanak, de tisztában vannak vele, hogy a jelen helyzetben kerülni kell a szükségtelen kockázatokat” – mondta. Hozzátette, hogy egyelőre még nem döntöttek az új időpontról, elképzelhető, hogy a helyzetre való tekintettel szűk körben fogják megtartani az esküvőt. 

A lapnak Beatrix egyik barátnője is nyilatkozott, és azt mondta, hogy a hercegnő nagyon szomorú, de megértette, hogy az emberek biztonságának érdekében most nincs más választásuk. 

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!

Rovatok