Index Vakbarát Hírportál

Médiacéget alapított Harry és Meghan

2020. április 7., kedd 20:56 | aznap frissítve

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Archewell néven nonprofit szervezetet hoz létre az Egyesült Államokban, írja az MTI. Az Archewell a királyi feladatokról lemondó és Los Angeles-be költöző házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot – írja a The Daily Telegraph.

Harry és Meghan a brit napilapnak elmondta, hogy a nonprofit szervezettel kapcsolatos további részleteket később hozzák nyilvánosságra, mivel a koronavírus-járvány késlelteti a megvalósítását.

A The Hollywood Reporter az Egyesült Államokban márciusban benyújtott okiratok alapján azt írja, hogy a Los Angeles-i központú szervezet profiljába

Sussex hercege és hercegnője januárban jelentette be, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a királyi családtól, és azóta sok találgatás folyt arról, hogy mihez is fognak majd. Most úgy tűnik, hogy követik a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama példáját, akik saját produkciós céget hoztak létre, és leszerződtek a Netflixszel. 

Az Archewell – mint Harry és Meghan a brit lapnak elmondta – egy görög szóra, az arkhéra utal, amelynek jelentése „a cselekvés forrása”, és egyébként kisfiuk, Archie nevét is ez a szó ihlette. Kiemelték, hogy valami olyat akartak létrehozni, aminek van értelme és ami számít. Hozzáfűzték: bíznak abban, hogy amikor elérkezik az ideje, elindíthatják az Archewellt. 

Rovatok