Index Vakbarát Hírportál

Egy 72 éves nőt is megerőszakolt a brit kislány elrablásával vádolt férfi

2020. június 4., csütörtök 17:38 | aznap frissítve

Egy 72 éves amerikai turista megerőszakolásáért is elítélték már azt a férfit, akit Madeleine McCann elrablásával gyanúsítanak, írja a Süddeutsche Zeitung. A férfi 2005-ben erőszakolt meg egy 72 éves amerikai turistát Praia de Luzban, ugyanabban a városban, ahol Madeleine is eltűnt. A bűncselekményért 7 év börtönre ítélték. A Spiegel szerint a férfit már 1994-ben, 17 éves korában elítélték szexuális bűncselekmények miatt, és összesen 17 alkalommal állt bíróság elé eddigi élete folyamán, többek között lopásért, testi sértésért, ittas vezetésért, kábítószer birtoklásáért is. A lap szerint a férfi különös kegyetlenséggel bántalmazta az amerikai áldozatát, kikötözte és megverte az idős asszonyt, mielőtt megerőszakolta. 

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt , egy 43 éves börtönben ülő német férfi az új gyanúsított a világ leghíresebb eltűnt gyerekének, Madeleine McCann eltűnésének ügyében.

Szerdán még nem lehetett tudni, hogy a férfi miért került börtönbe, de a rendőrség csütörtöki közleménye elárulta, hogy a gyanúsítottat szexuális bűncselekmények, köztük gyermekek szexuális bántalmazása miatt többször elítélték már. A jelenlegi börtönbüntetése független Madeleine McCann ügyétől.

Rovatok