Index Vakbarát Hírportál

Álommeló: söröző túrázót keresnek 20000 dollár fizetéssel

2020. június 5., péntek 16:09

Egy virginiai kézműves sörfőzde különleges állás betöltésére keres jelentkezőket: létrehoznák a Chief Hiking Officer (magyarul kb túravezér-igazgatói) pozíciót. A kiválasztott nyertesnek nem kell mást tennie, csak hét hónapig túrázni Amerika egyik leghíresebb túraútvonalán, az Appalachian Trail-en, és vedelnie a sört.

A lexingtoni Devil's Backbone Brewing Co. olyan emberek jelentkezését várja, akik szeretnek túrázni és szeretik a sört. Ez így persze kevés a 20000 dollárért, a jelentkezők közül az lesz kiválasztva, aki ügyesen kezeli a social mediát, jól fotózik és videózik, és kreatív anyagokat készít majd az úton, ahol nyilvánvalóan a cég termékét fogja fogyasztani. 

A majdani "túravezér-igazgatónak" ugyanis jövőre hét hónapja lesz arra, hogy végiggyalogolja a 3507 kilométeres Appalachian Trail túraútvonalat, ami hosszban háromszorosa, szintben pedig majdnem hatszorosa a magyar Kéktúrának. A túrafelszerelést és a sörellátmányt az útra a sörfőzde biztosítja.

Hogy a sör és a túrázás alapvetően jól megfér egymás mellett, arról korábban az Index Bakancslista rovata készített egy videót a csehországi Praha-Prcice teljesítménytúrán:

Emberkísérlet: tönkrevágja-e a sör a teljesítményt?

Rovatok