Index Vakbarát Hírportál

Trump sem maradt sztár támogatók nélkül

2020. október 9., péntek 13:20

A Bident támogató sztárok után összeszedtünk néhány olyan hírességet, akik Donald Trumpot támogatják a 2020-as amerikai elnökválasztáson. 

A republikánus elnököt és egyben elnökjelöltet az amerikai harcművészek körében többen is pártolják, például Conor McGregor vagy Jorge Masvidal, aki még egy Trump feliratú maszkot is felvett, amikor becsekkolt az egyik verseny előtt a résztvevőknek fenntartott UFC (Ultimate Fighting Championship) Hotelba.

Egy másik küzdősport híres vagy inkább hírhedt alakja, Mike Tyson nehézsúlyú ökölvívó is nyíltan támogatja Trumpot, bár kérdéses, hogy ez a támogatás mennyire jön jól a republikánus jelöltnek, mivel a bokszolót 1991-ben elítélték nemi erőszakért.

A híresebb színészek közül Scott Baio, a Golden Globe-, Primetime- és Daytime Emmy-díjas James Woods, akinek leghíresebb szereplései közé tartozik a Videodrome-ban, a Volt egyszer egy Amerikában, és a Casinóban nyújtott alakítása, valamint a Clueless című sorozatból ismert Stacey Dash is támogatja Trumpot.

De Ted Nugent rockgitáros és énekes is a híres Trump-szavazók közé tartozik. A sztár 2020 júniusában „Isten küldöttjének” nevezte Trumpot.

Rovatok