Index Vakbarát Hírportál

Sztárok támogatják Joe Bident

2020. október 9., péntek 09:03

Az Egyesült Államokban a demokrata elnökjelölteket rendszerint rengeteg világhírű énekes és hollywoodi sztár támogatja. A CBS News idén is összegyűjtötte, kik támogatják Joe Bident, a 2020-as demokrata elnökjelöltet.

Az 58 celebet összeszedő listán szerepel többek között Dwayne „The Rock” Johnson, Tom Hanks, Madonna, Robert Redford, Dustin Hoffman, Leonardo DiCaprio, George R. R. Martin, Robert De Niro és Cardi B is, aki már augusztusban készített az ELLE magazinnál egy interjút Joe Bidennel.

Az összesítésből kimaradt, de tegnap jelent meg Taylor Swift V Magazine-nak adott interjújának ajánlója, melyből kiderül, hogy a tízszeres Grammy-díjas énekesnő is a demokrata elnökjelöltet támogatja, és meg is indokolja benne, miért:

A változás, amire jelenleg a legnagyobb szükségünk van, azazhogy egy olyan elnököt válasszunk meg, aki felismeri, hogy a nők megérdemlik a jogot ahhoz, hogy dönthessenek saját testükről, hogy a LMBTQIA+ közösség megérdemli, hogy elismerjék és befogadják, Mindenki megérdemel egy olyan kormányt, amely a globális egészségügyi problémákat komolyan veszi, és az emberek életét teszi első helyre. Az egyetlen módja, hogy jobbá tegyük a dolgokat, hogy olyan vezetőket választunk, akik hajlandóak szembenézni ezekkel a problémákkal, és megtalálják a módját, hogy dolgozzanak rajtuk. […] Büszkén adom a szavazatomat Joe Bidennek és Kamala Harrisnek az ez évi elnökválasztáson. Úgy hiszem, az ő vezetésük alatt Amerikának van esélye, hogy elkezdje azt a gyógyulási folyamatot, amire iszonyúan szüksége van.

Rovatok