Index Vakbarát Hírportál

Trump legkisebb fia is elkapta a koronavírust

2020. október 15., csütörtök 07:28

Donald Trump amerikai elnök legkisebb fia, Barron Trump is elkapta a koronavírust, de azóta már negatívra tesztelt – árulta el Melania Trump, a First Lady a Fehér Ház weboldalán megjelent beszámolójában. Donald Trump iowai kampányeseményén fia fertőzöttségéről azt nyilatkozta:

Olyan kevés ideig volt beteg. Szerintem egy jó ideig nem is tudta, hogy elkapta, mert fiatal és az ő immunrendszerük erős, és leküzdi a vírust.

Fia rövid fertőzöttsége kapcsán újra elmondta, hogy szerinte minél előbb ki kellene nyitni az iskolákat, mivel a fiatalok könnyedén átesnek a víruson.

Korábban az elnök és a First Lady is koronavírusos volt, de azóta felépültek mindketten. A beszámolójában azt írja a First Lady, hogy a félelme vált valóra, amikor fia koronavírustesztje pozitív lett, ugyanakkor örült neki, hogy családja együtt tudott ezen keresztülmenni, mert így tudtak „időt tölteni egymással és vigyázni egymásra”. Elmondása szerint ő maga a tüntetek „hullámvasútját” tapasztalta meg, köhögött, testi fájdalmai voltak és kimerült volt.

Úgy döntöttem, hogy egy természetesebb módját választom a felépülésnek, több vitaminnal és egészséges táplálkozással

– mesélt a gyógyulásáról a First Lady. A továbbiakban hozzátette, hogy a karantén lehetőséget adott neki, hogy reflektáljon sok dologra az életében: családi és baráti kapcsolatokra, valamint a munkájára.

Rovatok