Index Vakbarát Hírportál

Csak gyógyszertárba indultunk – így került a modell a karambolozó házelnöki limuzinba

2020. október 28., szerda 10:22 | aznap frissítve

A Miss Slovakia-döntős szerint Boris pont arra járt, ezért felvette a szolgálati kocsijába. A kijárási tilalom megszegésére is van magyarázata: csak gyógyszerért mentek, amikor a baleset történt. Bordái és csigolyái bánták.

Boris Kollár szlovák házelnök szombat este súlyos autóbalesetet szenvedett Pozsonyban. Autójában ott ült az egykori szlovák Miss Universe döntőse, Miroslava Fabušova is.

A páros egy szolgálati limuzinban utazott, aminek nekiment egy piroson áthajtó autó. Mindketten súlyosan megsérültek. A limuzinban utazott még a házelnök testőre és a közjogi méltóságok védelmét ellátó hivatal sofőrje is.

Az eset számos kérdést vet fel, mivel Szlovákiában éppen kijárási tilalom van érvényben. A modell most magyarázatot próbált adni a történtekre. Az Új Szó idézi a zenskyweb.sk-t, amelynek Fabušova is nyilatkozott:

Szombaton Boris gyógyszertárba vitt el engem, ugyanis tetániám van. A gyógyszerek és a vitaminok, amiket használok, nem kaphatók Dénesdtorcsmisérden, ahol jelenleg élek. A legrosszabb álmomban sem gondoltam, hogy nem a gyógyszertárba, hanem a kórházban kötök ki. Még mindig az intenzív osztályon vagyok. Leírhatatlan fájdalmaim vannak, hét bordám, a kulcscsontom és a negyedik nyakcsigolyám is eltört.

Rovatok