Index Vakbarát Hírportál

Robert de Niro Trumpról: Ez az ember égbekiáltóan ostoba

2020. november 2., hétfő 08:41

 

Valóságos sztárparádévá vált az amerikai elnökválasztás, megannyi híresség szállt be a kampányba valamelyik jelölt oldalán. Ha a sztárok dönthetnék el a választást, akkor szinte biztosan Biden nyerne – írja a Blikk.

Donald Trump mellett kiállt Dennis Quaid, John Voight és a Grace klinika sztárja, Isaiah Washington is. Pamela Anderson exférje, Kid Rock az év elején csatlakozott Trumpékhoz. Twitterjén egy közös golfozás kapcsán írja:

Micsoda ember, annyira gyakorlatias, és olyan remek társaság. Legyen Amerika továbbra is nagyszerű.

 Ezzel szemben Hollywood szinte teljes egészében Joe Bident támogatja.

Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tom Hanks, Dustin Hoffmann, Robert Redford, Robert De Niro, George Clooney nem csupán a jelenlétükkel, hanem pénzzel is támogatják a kampányt.

DiCaprio Twitter-folyama szinte kizárólag a választással foglalkozó posztokból áll. Főként arra próbálja rávenni híveit, hogy mindenképpen menjenek el szavazni.

Robert de Niro megosztott videójában igen erős szavakkal jellemzi Trumpot:

Ez az ember égbekiáltóan ostoba. Egy balfácán. Egy kutya. Egy disznó. Egy svindler, a süketelés nagymestere. Egy tökfej, aki azt sem tudja, miről beszél. Még az adóját sem fizeti.

Dwayne Johnson, bár állítása szerint korábban soha nem politizált, most ő is videóban állt ki a demokrata jelölt mellett.

Rovatok