Index Vakbarát Hírportál

Itt a fotó a házról, ahol a Szájer-féle brüsszeli orgiát tartották

2020. december 2., szerda 14:20 | aznap frissítve

Kedden derült ki, hogy Szájer József távozó fideszes EP-képviselő részt vett azon a pénteki brüsszeli orgián, amelyre rendőrök törték rá az ajtót, ő pedig  az ereszcsatornán, droggal a hátizsákjában, véresre horzsolt kézzel menekült. Egyik olvasónktól nemrég fényképeket is kaptunk a Rue des Pierres 1. alatt fekvő házról, amelynek az egyik első emeleti lakásában a szexpartit rendezték.

Ezt a házat lehet látni a Hiet Laatste Nieuws egyik videójában is. (Cikkünk eső változatában korábbi belga ügyészségi és sajtóinformációk nyomán a Rue des Pierres 57. alatti házról készült felvétel szerepelt – a szerk.)

Brüsszeli ügyészségi közlések szerint az orgia helyszínéül szolgáló lakásban 25 meztelen férfit találtak a rendőrök. Tulajdonosa elmondta, hogy Szájer József hívatlanul toppant be, ő azt sem tudta róla, hogy EP-képviselő.

A fideszes politikus november 29-én mondott le a brüsszeli mandátumáról. Döntését a többi között azzal indokolta, hogy a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára. Eddigi pályafutását ebben a cikkünkben vázoltuk fel.

Rovatok