Index Vakbarát Hírportál

„Jó hír Szájernek és meztelen barátainak”: nem száll le a botrányról a Politico

2020. december 19., szombat 12:58

Nem száll le a három héttel ezelőtti kínos orgiáról a brüsszeli Politico e heti viccrovata, amely – ahogy a múlt héten is tette – továbbra is napirendjen tartja azt. 

Jó hír Szájer Józsefnek és meztelen barátainak: a belga rendőrség nem nyomozhatja drónokkal, hol sértik meg partikon a koronavírus-járvány miatti korlátozó rendelkezéseket

olvasható a Declassified (Titkosítás alól feloldva) című rovatban, amely a múlt héten a William Shakespeare nevű angol beoltottat, Adolf Hitler namíbiai helyi politikust és Szájert vette egy kalap alá

Sőt a Szájer-ügy ihlette meg a Politico e heti képaláírás-feladványát is: Orbán Viktor és lengyel kollégája, Mateusz Morawiecki ökölpacsijához vártak ötleteket. 

A győztesnek a múlt héten ennél kellett jobb választ beküldenie: 

JÁTSSZUNK KŐ, PAPÍR, OLLÓT, HOGY LÁSSUK: KI VISZI VÉGHEZ A LEGJOBBOLDALIBB DOLGOT A HÉTEN... 

...és ez lett a befutó: 

csak köszöntsd őket ezzel a speckó kézfogással, mondd, hogy a fidesz barátja vagy, és már bent is vagy. ha pedig jönnek a zsaruk, osonj ki az ablakon!

Mint emlékezetes, brüsszeli hírek szerint az azóta az európai parlamenti képviselői mandátumáról is lemondott, a Fideszből pedig kilépett Szájer hívatlan vendég volt a november 27-i magánrendezvényen, amikor pedig kiszállt a belga rendőrség a járványügyi korlátozások megsértése miatt, egy ereszcsatornán próbált megszökni. 

Rovatok