Index Vakbarát Hírportál

Meztelen képet posztolt saját 16 éves lányáról Donald Trump volt tanácsadója

2021. január 27., szerda 11:35

Otthonában kereste fel a New Jersey-i rendőrség Kellyanne Conwayt, Donald Trump volt amerikai elnök fehér házi tanácsadóját kedden, miután a 16 éves lánya, Claudia arról panaszkodott, hogy egy félmeztelen kép jelent meg róla az anyja Twitter-oldalán – írja a CNBC.

A lap kereste az egykori elnöki tanácsadót, a világhódító útra indult „alternatív tény” kifejezés megalkotóját, aki nem kommentálta az ügyet. A rendőrség mellett New Jersey állam kormányhivatalának gyermek- és családosztálya is vizsgálódik, részleteket viszont egyikük sem árult el.

Hétfőn Claudia Conway egy TikTok-videóban panaszkodott a fotó miatt, figyelmeztetve, hogy ezért börtönbe mehet. A Twitter ezt követően gyorsan törölte is az említett bejegyzést. 

Másnap posztolt videójában azonban már arról beszélt, hogy anyja, Kellyanne Conway fiókját feltörhették, és hogy megbánta hétfői bejegyzését, amely bajba keverte a politikust. 

Hozzátette, nem hiszi, hogy a képet anyja tette közzé, továbbá egy időre szünetet tart a közösségi média terén mutatott aktivitásában, és rendezni szeretné viszonyát a családjával. 

Rovatok