Index Vakbarát Hírportál

Elrabolták Lady Gaga kutyáit

2021. február 25., csütörtök 17:31

Elrabolták Kojit és Gustavot, Lady Gaga szeretett francia bulldogjait. A kutyákat nem egyszerűen elcsalogatták, elkábították, vagy egyéb alattomos módon orozták el gazdájától, hanem konkrétan fegyveres kutyarablás áldozatai lettek. 

A TMZ amerikai és a Daily Mail amerikai bulvárlapok szerint az énekesnő három kedvence, Koji, Gustav és Miss Asia éppen sétáltatójukkal, Ryan Fischerrel voltak szerda este Hollywoodban, amikor valamivel 10 óra előtt

az elkövető egy félautomata kézifegyverrel rálőtt a kutyasétáltatóra, és elragadta a két bulldogot. 

Miss Asia szerencsére elfutott, kicsúszott a rablók kezei közül, és az incidens után valamivel később meg is került. 

Egyáltalán nem világos, hogy a kutyarablók tisztában voltak-e azzal, kinek a kutyáira csaptak le. A francia bulldogok mostanság eléggé kelendőek, pláne Hollywoodban. Az áruk 1500 és 3000 dollár (440 és 850 ezer forint) között mozog. Egy pedigrés kutya értéke pedig akár a 10 ezer dollárt (csaknem 3 millió forintot) is elérheti. 

Az éppen Rómában forgatáson tartózkodó amerikai énekesnő teljesen maga alatt van, nem is forral bosszút, csak vissza akarja kapni a négylábúakat. Éppen ezért 

félmillió dollárt (147,5 millió forintot) ajánlott fel annak, akinél a bulldogok vannak, csak adja vissza őket. 

 A kutyarabló a KojiandGustav@gmail.com email címen jelentkezhet, Lady Gaga pedig azt ígérte, hogy „nem fog kérdezősködni″. 

A rendőrség nyomozást indított a kutyarablás ügyében. 

Kérdés, hogy a kutyarablót kézre kerítik-e a hatóságok, de ha megkapja a félmillió dolláros váltságdíjat, többet kaszál két kutyáért, mint azt legmerészebb álmaiban gondolta volna. 

Ami a kutyasétáltatót illeti: a Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a férfit kórházba vitték, állapota stabil, a CNN forrása pedig hozzátette, hogy „rendben gyógyulgat″. 

Rovatok