Index Vakbarát Hírportál

Vilmos herceg még nagyon sokáig haragudni fog Meghan Markle-re

2021. március 18., csütörtök 07:54 | aznap frissítve

A brit királyi család tagjai már időtlen idők óta örökzöld nevek a médiában, mióta azonban lement a tévében az a bizonyos Oprah-interjú, teljesen elszabadultak az indulatok. A világ egyik fele a sussexi hercegi párt támogatja, míg a másik úgy véli, vállalhatatlan, amit műveltek. Azért persze van olyan is, akit nem érdekelnek a történtek.

Az elhangzottak után persze most mindenkit az foglalkoztat, hogyan viszonyulnak egymáshoz a felek, főképp Harry és Vilmos herceg. A Vanity Fair forrása szerint a cambridge-i herceg nagyon nem nézte jó szemmel, hogy Meghan a szájára vette a nejét.

Az, hogy Meghan negatív színben tüntette fel Katalint, rosszabbul esett neki, mint ha őt személyesen támadta volna. […] Nem tudom, hogyan kerekedhetnének felül ezen. Vilmos dühös és csalódott, amiért Meghan belerángatta ebbe az egészbe a feleségét, és sokáig haragudni is fog

– szemlézte a lapot Perez Hilton portálja.

A CNN eközben arról számolt be, hogy ugyancsak egy ismerős szerint Harry herceg beszélt a testvérével és az édesapjukkal, Károly herceggel, de az eszmecsere nem volt sikeres. Mindenesetre örülnek, hogy egyáltalán kezdetét vette valamiféle kommunikáció.

Ami Meghan Markle és a cambridge-i hercegné viszonyát illeti, előbbi azt mondta Oprah Winfrey-nek, hogy Katalin megríkatta őt, amikor az esküvőjük előtt a koszorúslányok ruhájáról folyt a diskurzus. Meghan egyébként hozzátette, hogy azon a héten mindenki nagyon feszült volt, és a sógornője elnézést is kért tőle az eset után. Virágot és egy levelet küldött neki.

Ha pedig nem lenne így is elég feszült a hangulat, Meghan féltestvére, Samantha ismét belépett a képbe, és bizton állítja, hogy a hercegi pár házassága hamarosan befuccsol.

Rovatok