Index Vakbarát Hírportál

Donald Trump számított arra, hogy Joe Biden el fog esni

2021. március 23., kedd 08:28

Donald Trump nemrég egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy nem érte váratlanul Joe Biden múlt heti esése. A New York Post idézte a Newsmaxnek adott nyilatkozatát, amelyben a jelenlegi elnök emlékezetes, az Air Force One nevű elnöki repülőgépen történt botlásáról beszélt.

Igazából számítottam is rá

– mondta az esetről Donald Trump.

Emellett azt is felidézte, hogy korábban egy elnöki látogatásakor nem véletlenül volt óvatos, amikor lefelé sétált a rámpán.

 „Amikor lesétáltam azon a rámpán a West Pointban – ami egyébként a szuper tervezésnek köszönhetően csúszott, mint a jég, és korlátja sem volt – direkt sétáltam centiről centire, mert még véletlenül sem akartam olyat esni, mint amilyet Bidennek sikerült. Szörnyű botlás volt, és nem is egyszer, hanem háromszor esett el” – mondta.

Trump arról is beszélt, hogy véleménye szerint Biden mentális állapota olyan mértékben romolhat majd a következő időszakban, hogy már azt sem fogja érteni, mit ír alá.

Ebben az esetben pedig Kamala Harris léphet majd a helyébe a véleménye szerint.

Trump azt is elmondta, hogy jelenleg állapotában Biden még a korábbi demokrata riválisánál, Bernie Sandersnél is rosszabbul teljesít.

Bernie Sanders még szteroidokkal teletolva sem írná alá azt, amiket ez a fickó most aláír

– mondta. 

Rovatok