Index Vakbarát Hírportál

Valóságshow-szereplő próbálta elcsábítani és zsarolni Novak Djokovicsot

2021. március 26., péntek 13:49

A napokban bejárta a világsajtót, hogy kitálalt egy szerb modell, akinek állítólag hatvanezer eurót és egy szabadon választható álomutazást ajánlottak fel, ha közreműködik a világklasszis teniszező, Novak Djokovics befeketítésében. A megbízás szerint Natalija Scsekics feladata az volt, hogy elcsábítsa a házas, kétgyermekes sportolót, és titokban lefilmezze az együttlétüket, de ő visszautasította a tisztességtelen ajánlatot.

Mindennek a szépséghibája csak az, hogy Natalija Scsekicsről korábban szinte senki nem hallott – egészen mostanáig. A szerb Kurir derítette ki, hogy az anyja Anabela Scsekics Tigrica (beceneve szerint „Tigriske”, amelyet bizonyos Dejan Popović Tigarról, korábban vele kapcsolatba hozott üzletemberről ragasztott rá a sajtó), aki Szerbiában valóságshow-szereplőként tett szert országos ismertségre. És nem mellesleg azzal, hogy mind Szerbiában, mind a Boszniai Szerb Köztársaságban luxusprostituált-hálózattal és üzletember kuncsaftjai zsarolásával hozták összefüggésbe. Ezért jogerősen 8 havi börtönbüntetésre ítélték, 3 évre felfüggesztve.

Natalija és Anabela elválaszthatatlanok, a lány mindenben az anyját másolja. Bizonyára az egész Anabela ötlete, szeretné a lányát ismertté tenni. Mindezt nem ezzel az akcióval kezdte. Még Natalija kiskorúsága alatt is azzal hencegett, hogy a lányának milliomosok udvarolnak

– számolt be az ügyről a Kurir forrása.

Annyi biztos, hogy a lány frenetikus sikerrel haknizta végig a szerb bulvársajtót, követőinek száma legalábbis villámgyorsan 19 ezerre duzzadt az Instagramon, ahol eddig alig tucatnyi poszttal és csak néhány követővel vegetált. A lenti posztban éppen az anyjával lehet látni.

Rovatok