Index Vakbarát Hírportál

Kitalálja, hol akar szülni Meghan Markle?

2021. március 31., szerda 06:07 | aznap frissítve

A New York Post keddi jelentéséből kiderült, hogy a hercegi pár – pontosabban Meghan Markle – rendhagyó szülésre készül. De vajon mit szól majd ehhez II. Erzsébet?

A szabadságvágyáról közismert Meghan Markle legfeljebb csak a konzervatívoknak okozott meglepetést, amikor tegnap bejelentette, azt szeretné, ha a Harry herceggel közös második gyermeke a montecitói birtokukon jönne világra; a sussexi hercegi pár tehát otthon szülést tervez. Oprah Winfrey interjújából kiderült, hogy a kislány nyáron érkezik, és ő lesz az első királyi jövevény, aki az Egyesült Államokban, nem pedig Nagy-Britanniában születik. 

Mint kiderült, Meghan hercegné már az Archie-val való terhessége alatt is otthon szülésről álmodozott – Frogmore Cottage-ban, Harry herceggel közös otthonukban, egy komplett szülésznői csapat segítségével szeretett volna szülni, ám a sors végül közbeszólt. Archie-t túlhordta az anyja, ezért a hercegné egy londoni kórházban adott életet a kisfiának – írja a Page Six.

Meghan azt tervezte, hogy otthon szüli meg Archie-t, ám az orvosok végül azt javasolták, hogy menjen kórházba, a hercegnét pedig csak a komplikációmentes szülés érdekelte.

A hercegi pár második gyermeke a kaliforniai házban igencsak kényelmes körülmények között jöhet világra. Szükség esetén azért egy kőhajításnyira van a Santa Barbara-i Cottage Hospital, Amerika egyik legjobb kórháza, így vészhelyzet esetén sem kell aggódnia a szülőknek. 

Bennfentesek szerint Meghan Markle idén is szülési szabadságra szeretne menni. Legutóbb, újdonsült anyukaként például a British Vogue magazinnak is dolgozott mint szerkesztő, illetve különböző jótékonysági akciókban vett részt. 

Képtelen megálljt parancsolni magának!

– mondta egy családi hozzátartozó. 

Meghan második terhessége sok mindenben eltér az elsőtől. Archie születését titok övezte, a hercegi pár nem akarta senkivel sem megosztani, hogy hol és milyen körülmények között születik a kisfiú. Az újszülöttet a szülei – a hagyományokhoz hűen – a windsori kastély előtt mutatták be az egész világnak, ám erre a jelképes tettre nyáron biztosan nem kerül sor. 

A hercegi pár – különösen Harry – nagyon boldog, hogy kislányuk születik. Meghan és Harry úgy érzi, a babával lesz teljes a családjuk, hiszen több gyermeket nem terveznek. Az, hogy a királyi családból való kiválás után vajon szétkürtölik-e a kisbaba születésének történetét, még a közeli hozzátartozók sem tudják. 

 (Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg 2019. március 11-én. Fotó: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage)

Rovatok