Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták a világ legszebb feleségét

2021. április 9., péntek 17:31

Őrizetbe vették a Srí Lanka-i származású Caroline Julie-t, aki 2020-ban a Mrs. World szépségverseny nyertese lett. 

A Mrs. World-öt – amely nem összekeverendő Miss World szépségversennyel – 1984 óta rendezik meg és kizárólag házas nők vehetnek részt rajta. A tavalyi versenyt a 28 éves Caroline Julie nyerte, akit tegnap letartóztattak a Srí Lanka-i hatóságok. 

A korábbi győztes az idei Mrs. Srí Lanka verseny eredményhirdetőjén balhézott össze a győztessel, a 31 éves Pushpika De Silvával. Az eredmény kihirdetése után Caroline Julie ugyanis felszaladt a pódiumra és közölte,

HOGY A GYŐZTES NEM IS INDULHATOTT VOLNA EL A VERSENYEN, MERT VALÓJÁBAN Ő MÁR ELVÁLT FÉRJÉTŐL.

Ezt követően pedig levette a fejéről a koronát és odaadta azt a második helyezettnek.

A koronájától megfosztott győztes könnyek közt hagyta el a színpadot. Pushpika De Silva később a Facebookon azt írta, hogy súlyos fejsérülést szenvedett a történtek miatt.

és elismerte azt is, hogy Külön élnek a férjével, de nem váltak el egymástól. 

Majd a rendőrségen feljelentette Caroline Julie-t. A hatóságok tájékoztatása szerint a rendbontót és a neki segítő másik modellt is őrizetbe vették. Mindkettejük ellen könnyű testi sértés a vád, továbbá az, hogy hamisan állították a győztesről azt, hogy csalni akart.

A szépségverseny szervezői utólag kijelentették, hogy De Silva szabályosan nyerte meg a versenyt és utólag visszaadták neki a koronát. 

Caroline Julie-től pedig mind ők, mind De Silva bocsánatkérést várnak azért, amit tett – utóbbi azt is felajánlotta, hogy ez esetben ejti az ellene felhozott vádakat. 

Rovatok