Index Vakbarát Hírportál

A Fox News külső munkatársa lesz Mike Pompeo volt amerikai külügyminiszter

2021. április 9., péntek 06:14

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News – jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Mike Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le. Múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Mike Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt - áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a Fox and Friends című reggeli műsorban is.

Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója azt mondta, Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival. Az egykori tárcavezető a maga részéről úgy nyilatkozott, célja, hogy a nézőknek őszinte szemléletet közvetítsen a geopolitikáról, a nemzetközi kapcsolatokról és az America first irányvonalról, amelyek elősegítették „a példátlan amerikai jólét és biztonság” kialakulását.

Rovatok