Index Vakbarát Hírportál

Szülinapi zsúron lövöldözött egymásra két fiúcsapat

2021. április 20., kedd 12:29 | aznap frissítve

Lövöldözésbe torkollott egy szülinapi zsúr az Egyesült Államokban, két gyermeket még mindig kórházban kezelnek – írja az Independent.

A rendőrség közleménye szerint összesen kilencen sérültek meg egy louisianai lövöldözésen, amely egy 12 éves gyermek születésnapján tört ki. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi okozta az incidenst, de a szomszédok szombat este 20:30 körül lövöldözéseket hallottak a garázsból, ahol a szülinapot tartották. A hatóságok azt írták, hogy több fegyvert is elsütöttek. 

A kilenc sérült közül nyolcan 12 és 17 év közti fiúk voltak, a kilencedik sérült pedig egy 12 éves lány volt. Két fiút, egy 14 és egy 16 éves gyermeket még mindig kórházban kezelnek. Egyiküket a fején, míg a másik fiút a hasán érte találat, a doktorok szerint az állapotuk stabil.

A szülinapi zsúron legalább 60 ember vehetett részt a rendőrség szerint, ennek ellenére ez idáig egyetlen szemtanút sem sikerült szemtanút előállítaniuk, így a nyomozás lassan halad. A rendőrök egyelőre – információk hiányában – azt feltételezik, hogy két fiúcsapat veszhetett össze valamin és ebből törhetett ki a lövöldözés.

Rovatok