Index Vakbarát Hírportál

Lajos herceg oviba megy!

2021. április 24., szombat 07:52

Hároméves lett a cambridge-i hercegi pár harmadik gyermeke. Lajos biciklire is pattant, a pillanatot pedig meg is örökítették az utókornak. Kellenek is ilyen szívmelengető szösszenetek most a gyászoló családnak.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a brit királyi család – a kis Lajos herceg legalábbis mindenképpen. Vilmos herceg és Katalin hercegné legfiatalabb gyermeke ugyanis hároméves lett, és ezzel egy időben az óvodát is kipróbálta. A jelek szerint nagy lelkesedéssel várta, hogy új barátokat szerezzen. Minderről a cambridge-i hercegi pár Instagram-oldalán is megemlékeztek, követőik nagy örömére. Egyesek szerint a kis herceg nagyon hasonlít a bátyjára, Györgyre.

Egy ilyen apró kis öröm is nagyon fontos most a brit királyi család életében, az utóbbi időben ugyanis igencsak megszaporodtak a drámai tényezők. Éppen egy hete temették el Fülöp herceget, így Erzsébet királyné 73 év után kénytelen volt „ereje és támasza” nélkül tölteni közelgő születésnapját – amin egyébként Harry herceg sem volt jelen, ugyanis hazasietett várandós feleségéhez, aki most már bármikor életet adhat kislányuknak.

(Borítókép: Lajos herceg iskolába megy. Fotó: kensingtonroyal / Instagram)

Rovatok