Index Vakbarát Hírportál

Annyi esze sem volt a drogfutárnak, hogy ne száguldozzon az autójával

2021. május 17., hétfő 20:45

Rutinellenőrzésre készültek a rendőrök, ám autósüldözés és drogügy lett a dologból Temesváron – olvasható a Főtér oldalán.

A híradásból kiderül, hogy a közlekedési rendőrök megállítottak volna egy rövid rutinellenőrzésre egy feltűnően nagy sebességgel közlekedő huszonhét éves temesvári férfit, azonban a sofőr a megállás helyett a gázba taposott. Az egyenruhások bevágták magukat a járművükbe és a férfi után mentek, majd elkezdődött az akció filmek legkedveltebb és talán leglátványosabb része, az autósüldözés. Ám a meglépni akaró autósnak köszönhetően itt nem voltak látványos farolások és fékezések, mert a szökni próbáló sofőr beborult egy árokba, ezzel véget vetve a fogócskának.

A rendőrök számára gyorsan kiderült, hogy miért nem akart megállni a férfi és miért kockáztatott egy autósüldözést, ugyanis az összetört járműben nyolc darab cserepes vadkendert szállított, illetve emellett volt nála még négy gramm szárított kannabisz is. Ha ez nem lett volna elég az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrnek nincs érvényes jogosítványa sem. A férfi ellen bűnvádi eljárás indult, a növényeit pedig lefoglalták.

Rovatok