Index Vakbarát Hírportál

Harry újabb botrányt kavarhat

2021. május 27., csütörtök 06:47 | aznap frissítve

Pénteken újabb dokumentumfilmet jelentet meg Harry herceg és Oprah Winfrey az Apple TV+-on.

Az új rész „The Me You Can't See: A Path Forward” címmel jelenik meg, ami azt sugallja, hogy a herceg ebben arról fog beszélni, hogy az előző filmben felvázolt problémákon hogyan sikerült/sikerülhet majd továbblépnie. 

A hivatalos leírás szerint a herceg és Oprah Winfrey mellett egészségügyi szakértők és más közszereplők is felszólalnak majd a témában. Harry és Meghan hercegné nonprofit szervezetének, az Archewellnek az oldalán azt írták, hogy a herceg és mások „mélyebben is elemzik majd a saját történetüket”, valamint arra a kérdésre próbálnak meg válaszolni, hogy „Innen hova vezet tovább az útjuk?”.

A The Me You Can't See címmel az előző héten megjelent filmben Harry herceg részletesen beszélt számos olyan problémáról, amelyet a királyi családban átélt. 

Mindezt azonban a királyi családban nem nézték a legjobb szemmel, és az is felmerült, hogy a herceget akár ki is tagadhatják, ha folytatja a „támadást” a család ellen.

A felmérések szerint egyébként az Apple+ nézettségét jelentősen növelte a múlt hét pénteken megjelent film: a hétvégén 40 százalékkal nagyobb volt a nézettségük az átlagnál, illetve az új nézőik száma is jelentősen emelkedett. 

Rovatok