Index Vakbarát Hírportál

3D-s macska tűnt föl egy tokiói reklámfalon

2021. július 7., szerda 16:25

A kivetítőt live streamen is lehet követni a YouTube-on.

Óriási 3D-s macska tűnt föl egy hirdetőtáblán Japánban – írja a CNN. A macska különböző hirdetések között volt látható egy 155 négyzetméteres LED-kivetítőn Tokió Sindzsuku városrészében. A videó az állatot 4K-s felbontásban mutatta, valamint nyávogások is kísérték a vetítést.

A videót reggel 7-től éjjel 1-ig sugározták, azonban az 

folyamatosan változott a napszakokhoz igazodva.

A reggeli órákban a videón az éppen fölkelő macskát láthatták a járókelők, napközben pedig nyávogott nekik. Végezetül este a macska lefeküdt, és álomra hajtotta a fejét.

Bár a videó nem futhat hivatalosan július 12-ig, viszont már a múlt hónap óta folyamatosan tesztelik. A Sindzsuku macska a járókelők mellett az internet népét is elkápráztatta. Ezen fölbuzdulva a videó mögött álló egyik cég, a Cross Space

elkezdte streamelni a kivetítőt a YouTube-on,

hogy azok is láthassák a 3D-s macskát, akik személyesen nem tudnak ellátogatni oda.

A kivetítő a rendkívül forgalmas Sindzsuku pályaudvar keleti kijáratánál található. A környék az irodaházairól, valamint bevásárlóközpontjairól híres, ahol a becslések szerint 

közel 190 ezer ember fordul meg naponta.

A 3D-s hirdetőtáblák már máshol is megjelentek Ázsiában, tavaly például egy 3D-s tengeri hullám tűnt föl Dél-Koreában, Szöul Gangnam városrészében.

Rovatok