Index Vakbarát Hírportál

A kaliforniai pornószínésznő saját maga vetett véget életének?

2021. július 16., péntek 22:04

Potenciális öngyilkosságként kezeli a rendőrség Dahlia Sky halálát. A 31 éves pornószínésznő halálát egy fejlövés okozta, ami a kaliforniai San Fernando úton parkoló autójában találta el − írja a Daily Mail.

Dave Peteque nyomozó az ügyről elmondta: nem találták jelét, hogy a színésznő halálát idegenkezűség okozta volna. A Los Angeles megyei orvosi vizsgálóbizottság szintén arra a következtetésre jutott, hogy Dahlia Sky öngyilkos lehetett.

A színésznő a következő hónapban ünnepelte volna 32. születésnapját. Dahliánál az orvosok negyedik stádiumú mellrákot diagnosztizálták, halála előtt depresszióval küzdött.

A pornóiparban dolgozó kollégái kedves személyiségként emlékeztek rá, akinek „gyönyörű lelke” volt. A nő anyja elmondta: lánya hajléktalan volt, halála előtt a kocsijában lakott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok