Index Vakbarát Hírportál

Kőgazdag férfihoz ment feleségül Diana hercegnő unokahúga

2021. július 26., hétfő 09:04

Diana hercegnő 30 éves unokahúga, Lady Kitty Spencer a 62 éves milliárdoshoz, Michael Lewishoz ment feleségül. 

A pár szombaton mondta ki a boldogító igent a római Villa Aldobrandiniben. A menyasszony a Dolce & Gabbana ruháját viseli, a cégnek egyébként 2017 óta modellként dolgozik – írja a Page Six a Sun cikke alapján.

A hosszú ujjú csipkekreáció hasonlít Kate Middleton ikonikus, bár szerényebb esküvői ruhájára, amelyet az Alexander McQueen divatmárka kreatív igazgatója, Sarah Burton tervezett.

Lady Kitty Diana öccsének, Charles Spencernek a lánya. A hír egyébként nem is olyan rég röppent fel arról, hogy Lady Kitty eljegyezte magát Michael Lewis dél-afrikai divatmágnással 2020 januárjában. Ez nagyjából alig hat hónappal a pár első nyilvános megjelenése után történt.

Lady Kitty nem igazán szereti a nyilvánosság elé teregetni a magánéletét. A Town and Country UK egyik májusi interjújában a modell azt mondta, hogy romantikus kapcsolataihoz senkinek semmi köze.

Nem kellene, hogy ez bárkinek a napját befolyásolja. Nem tudom, miért akarná bárki a reggelije felett azt olvasni, hogy kit szeretek vagy kit nem szeretek, ki jön be nekem vagy ki nem, vagy éppen, hogy kivel megyek randizni. Amíg ez nekem szent, addig az is marad. Amint már nem az, én nem hiszem, hogy azt vissza lehetne változtatni

– magyarázta akkor. 

Rovatok