Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor interjút adott a Fox Newsnak

2021. augusztus 4., szerda 14:05

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Magyarországra látogatott Tucker Carlson, az amerikai Fox News riportere, aki egyebek között a trumpizmus egyik legismertebb követőjeként vált ismertté. A tévés a tervek szerint augusztus 7-én a kormányközeli elitképzőnek is tartott Mathias Corvinus Collegium fesztiválján fog előadást tartani, emellett pedig egy egész hetet eltölt hazánkban.

A jelek szerint programjába így beiktatott egy interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel is. A vele készült beszélgetés magyar idő szerint csütörtök hajnalban lesz adásban a Fox Newson.

Hétfő délután a kormányfő is posztolt a Facebookra egy közös képet az amerikai műsorvezetővel, akiről egyébként tudni lehet, hogy Donald Trump mellett Orbán Viktor politikájának is nagy rajongója, annak ellenére, hogy a jelek szerint azért nem mindenben értenek egyet: Tucker Carlson a műsoraiban előszeretettel támadja a maszkviselést, előfordult, hogy az oltásokat a sterilizációval emlegette egy lapon, illetve megkérdőjelezte a hatásosságukat is. Sőt – amint arra a 444 emlékeztetett –, olyan is megesett, hogy közölte, a koronavírust valójában Anthony Fauci, Joe Biden egészségügyi főtanácsadója hozta létre.

Rovatok