Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle kívánt egyet a szülinapján, nem tetszik az angoloknak

2021. augusztus 15., vasárnap 13:32

Meghan Markle csak károkat okozott a királyi családnak, most is csak arra törekszik, hogy minden körülötte forogjon − állítja Duncan Larcomb királyi életrajzíró. A Bors azt írja, szokatlan születésnapi kívánságával a hercegné csak tovább rontotta a családi viszonyokat.

A szakértő szerint Meghan Markle születésnapi kívánsága nem aratott osztatlan sikert. A hercegné ugyanis arra kérte a rajongóit és negyven barátját egy videóban, hogy az életükből ajándékozzanak negyven percet olyan nők mentorálására, akik vissza akarnak térni a munka világába.

Az életrajzíró szerint hiába nemes a kezdeményezés, nem aratott osztatlan sikert Nagy-Britanniában. Úgy látja, hogy az egész a hercegnéről szól:

Nagyszerű, hogy ezt teszi, most született kisbabája, és mindez Meghanről szól, őszintén szólva szemét az egész.

Duncan Larcomb szerint az amerikai színésznő csak rombolt mind a saját, mind pedig a királyi családban. Hozzátette: ez a kezdeményezés ostobaság, az idejét azzal kellene töltenie, hogy kapcsolatokat épít azon emberek felé, akiket a férjével együtt elárultak. A szakértő szerint sokan értenek egyet a véleményével Angliában. Ő személy szerint nem kíváncsi rá, hogy Meghan Markle fiatal anyáknak tart előadásokat a 11 millió dolláros villájából Los Angelesben.

Rovatok