Index Vakbarát Hírportál

András herceg százmillió dollárt kaszálhat, ha aláveti magát a hazugságvizsgálatnak

2021. augusztus 20., péntek 20:56

Egy bűnügyi újságíró, Ian Halperin százmillió dollárt (megközelítőleg harminc milliárd forintot) ajánlott András brit királyi hercegnek azért cserébe, ha hazugságvizsgálaton vesz részt a zaklatási botrányával kapcsolatban – írja a Mirror. Halperin szerint a vizsgálat fényt deríthetne arra, hogy Virginia Giuffre  jogosan vádolja-e őt, valamint arra is, hogy a hercegnek milyen kapcsolata volt a 2019-ben elhunyt Jeffrey Epsteinnel.

Ha valóban ártatlan, ahogy mondja, akkor átmegy a teszten, és tisztázza a nevét. Remek alkalom lenne ez a számára, 45 percen belül letudhatná az egészet

– mondta Ian Halperin. Az újságíró mindezt úgy képzelte volna el, hogy minden néző fizetne a videó megtekintéséért. Mivel az esemény az egyik legnézettebb videó lenne, ezért szerinte összejönne belőle a százmillió dolláros összeg.

A herceg duplán nyerne vele, aztán pedig az összegből adományokkal segíthetné a gyermekprostitúció áldozatait

– vetette fel Harpelin. Az újságíró szerint a modern hazugságvizsgálatok már 99,99 százalékos pontossággal működnek, vagyis ha András herceg megfelelne a tesztnek, akkor tényleg tisztázná a nevét.

Rovatok