Index Vakbarát Hírportál

Botrány a nyári táborban: diáklány ölében sztriptízelt a földrajztanár

2021. augusztus 25., szerda 11:05

Romániában akár a pedagógusi pályától is eltilthatják azt a temesvári földrajztanárt, akit diákjai lefilmeztek, amint egy fiatal lány előtt sztriptízelt – írja a kolozsvári Főtér.

A felvételen az látható, hogy a félmeztelen férfi kihívóan mozog Joe Cocker jól ismert vetkőzős számára egy széken ülő lány előtt. A pedagógus olykor a hölgy nyakára tekeri levetett ruhaneműit, illetve az örökzöld sláger ritmusára mozogva, párzó mozdulatsort imitálva dörgölőzik a lány öléhez. 

Az eset egy diáktáborban, kiskorúak jelenlétében történt.

A tanfelügyelőség belső eljárást indított, azt ígérve, hogy nem marad büntetlenül a pedagógusi hivatással összeegyezhetetlen viselkedés.

A táborozás helyszínéül szolgáló panzió terasza esténként diszkóként működött, itt örökítette meg a buja táncot az egyik diák.

Az egész egy rosszul elsült vicc lehet

– magyarázkodott a tanár, aki azt sem tartja kizártnak, hogy valaki le akarta járatni ezzel a badarsággal. Azzal védekezik, hogy az egyébként nagykorú lány nem a diákja, és csak véletlenszerűen ismerte meg a tengerparton.

Az eljárás eredményétől függően a tanárt pénzbüntetéssel sújthatják, de az is előfordulhat, hogy eltiltják a katedrától.

Rovatok