Index Vakbarát Hírportál

Kétszázhúsz felett tesztelte munkáját az autószerelő

2021. augusztus 27., péntek 10:37

Miután helyrehozta a kilazult gyújtógyertyát egy Corvette-en, egy autószerelő egy 17 perces próbakörön maga ellenőrizte a saját munkáját, amibe egy verseny is belefért egy Dodge Chargerrel – a történtekről készült videó kikerült a YouTube-ra. 

A filmbe illő események a kaliforniai Fremount városában történtek, ahol egy Michael keresztnevű autótulajdonos leadta a 2021-es Corvette-jét a Fremont Chevrolet márkaszervizbe, mert szeretett járműve nem megfelelő hangon dorombolt. Az a szerelő, akire az autót bízták, gyorsan rájött, hogy az egyik gyújtógyertya kilazult. Mindezek után úgy döntött, hogy az a legbiztosabb, ha maga ellenőrzi a szerelését, és rövidebb próbaútra vitte a sportautót. Ám szerelőként megfeledkezett arról, hogy

a járműnek teljesítményadat-rögzítője, illetve fedélzeti kamerája is van, ami bizony felvette a 17 perces kiruccanást.

Az is remekül látható a felvételen, amikor a szerelő 148 mérfölddel (238 kilométer per órás) sebességgel száguld, mert éppen versenyzett egy másik amerikai gépcsodával, egy Dodge Chargerrel.

Az autó tulajdonosa elmondta, hogy a történtek után a márkakereskedés tulajdonosa sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatosan, és nagyvonalú kárpótlást kapott a cégtől, ugyanis a vállalat vezetője felajánlott neki egy 2022-es Corvette-et, és amíg nem érkezik meg, a jelenlegi járműve garanciáját kiterjesztik.

Miután láttam a videót, úgy éreztem, hogy ez a helyes lépés

– fejtette ki Inder Dosanjh, a Fremont Chevrolet márkaszerviz és kereskedés tulajdonosa.

Rovatok