Index Vakbarát Hírportál

Magánrepülőre kér adományokat a gazdag hittérítő, hogy megússza az oltást

2021. szeptember 27., hétfő 17:18

Kenneth Copeland dollármilliomos – aki A Hit Szava nevű mozgalom egyik alapítója és hittérítője nemrég ahhoz kért támogatást a nézőitől, hogy egy magánrepülőgépet vehessen és ezáltal mentesüljön az oltáshoz kötődő utazási korlátozások alól.

Eljött az idő, hogy a szolgálatok – különösen az utazó szolgálatok –  másfajta utazási lehetőséggel is rendelkezzenek, mint a légijáratok. Az a helyzet, hogy ők nem engednek repülni, ha nem vagy beoltva

– mondta a hittérítő a VICTORYthon című műsorában. Copeland szolgálatok alatt vélhetően a Kenneth Copeland Ministries nevű saját, hittérítéssel foglalkozó szervezetére utalt. 

Arról, hogy mi a baja az oltással, Copeland azt mondta, hogy szerinte az oltás kötelezővé tétele

az ördög jegyét

hordozza magán.

Copeland egyébként már a koronavírus-járvány előtt is azt mondta, hogy szüksége lenne egy magánrepülőre ahhoz, hogy elkerülje a „démonokat” a repülőjáratokon. Úgy tudni, hogy Copelandnek egyébként már most is van néhány magánrepülőgépe és egy saját reptere is.

Felesége, Gloria Copeland egyébként már 2018-ban kikelt az influenza elleni vakcinákkal szemben, és azt javasolta a híveknek, hogy ne oltassák be magukat. 

Oltassátok be magokat Isten szavával

– javasolta helyette, majd azt is mondta, hogy szerinte a betegséget meg lehet előzni azzal, ha valaki sokszor mondogatja azt, hogy „Sosem leszek influenzás”.

Rovatok