Index Vakbarát Hírportál

Kovács Gergely: Fontos lenne, hogy a parlamentben is a migránsok vegyék át az irányítást

2021. október 7., csütörtök 13:46

Szórakoztató interjút adott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a kormányközeli online média szócsövének, az Origónak. Kovács Gergőt először arról kérdezték, hogy a párt miért nem vett részt az előválasztáson, azt leszámítva, hogy Hadházy Ákost támogatták Zuglóban. Kovács Gergő erre azt mondta: „Én úgy gondolom, hogy az egész előválasztás igazából egy színjáték volt. Az ellenzék el akarja, el akarta terelni a figyelmet arról, hogy hány millió bevándorlót szeretne Magyarországra telepíteni.” 

Biztosan állíthatom, hogy Soros György meleg néger gyermeke és Jakab Péter – aki Gyurcsány Ferenc embere – tervezte meg ezt az egészet

– mondta. 

A következő kérdés az volt, hogy miként áll az arra vonatkozó vizsgálat hogy Tóth Csaba ló-e. Hát Zuglóban is a fő kérdés azért a bevándorlás volt. Kevesen tudják, hogy Tóth Csabának is igazából azért kellett visszalépnie, mert nem volt hajlandó elég bevándorlót telepíteni Zuglóba. Hadházy Ákos körülbelül három-négymillió bevándorlót telepített volna. 

Ebből körülbelül hárommillió lett volna ember és félmillió pedig arab származású ló, akik mindenféle betegségeket terjesztenek és egyébként a nemváltó műtéteket is szokták propagálni

– hangzott a válasz.

Arra, hogy akkor ezért érezték-e fontosnak, hogy beálljanak Zuglóban Hadházy mögé, Kovács Gergő azt mondta, hogy ők Hadházyval ellentétben csak „körülbelül kétmillió bevándorlót” telepítenének be Zuglóba. Arra, hogy Tóth Csaba egy pert is kilátásba helyezett, azt mondta, hogy „ez is a Gyurcsány-show-nak a része”. Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter jelöltségéről pedig azt mondta: 

Mi vizsgáljuk, hogy bevándorló-e Karácsony Gergely vagy Márki-Zay Péter.

Amennyiben egyikükről ez bebizonyosodik, akkor a másikat fogják támogatni – tette hozzá. Egy másik, a visszalépésekre vonatkozó kérdésre válaszolva kifejtette:

Én úgy gondolom, az, hogy ha Gyurcsány Ferenc embere esetleg visszalép Gyurcsány Ferenc embere javára, és ezzel segíti Gyurcsány Ferenc emberét ebben a küzdelemben, az mind Soros György érdekeit szolgálja.

Végezetül arról, hogy kit támogatnak az előválasztáson, azt mondta, hogy sok bevándorlót fognak indítani. 

Fontos lenne, hogy a parlamentben is a migránsok vegyék át majd az irányítást. Erre van pénz. 

Erre van pénz és ezért küzd számos civil szervezet, akik csak ezért léteznek – mondta Kovács Gergő az interjú végén.

A megszólaláshoz Kovács Gergő azt a kommentárt fűzte, hogy „a mediaworksös srácok mondták”, hogy az Origónak lesz az interjú, ezért „próbált megfelelően válaszolni”.

Ne hagyjuk, hogy az Origo megpróbálja elterelni a figyelmet az előválasztással a bevándorlásról!

– viccelődött az MKKP elnöke. 

Rovatok