Index Vakbarát Hírportál

Csoda: kilenc emeletet zuhant, és túlélte

2021. október 8., péntek 13:33

Kiesett, de az is lehet, hogy kiugrott egy felhőkarcoló kilencedik emeletéről, harminc métert zuhant, mégis túlélte a gravitációs húzást egy férfi New Jerseyben. 

Pedig nem puhára esett, a férfi egy BMW 330i-be csapódott bele, szanaszét törve a parkoló gépjármű tetejét. A helyszínen készült felvételek alapján a 31 éves férfi arcán szenvedett sérüléseket, jobb karját pedig ripityára törte, de a mentők megérkezéséig végig tudatánál maradt. 

A férfi nem az épületben dolgozik, így gyaníthatóan öngyilkosságot kísérelt meg, de ahogyan a New York Postnak nyilatkozó szemtanúk is mondják, az égiek más sorsot szántak neki. 

Erre utal az is, hogy a csodával határos történet főszereplője nem kért a járókelők segítségéből, és azt mondogatta, hogy meg akar halni. 

Megmenekülésében vélhetőleg szerepet játszott az, hogy pufidzsekit viselt. Jó védelmet biztosíthatott a ruhanemű, mert a becsapódás után a férfi lekecmergett a kocsiról és az első kérdése az volt: „mi történt?”.

A nevét nem tudni, mert nem volt hajlandó a nevét elárulni, sem a rendőröknek, sem a mentősöknek. 

Az alábbi linken pedig a becsapódási utáni pillanatokról készült videó-felvétel tekinthető meg. Csak erősebb idegzetűeknek ajánlott.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok