Index Vakbarát Hírportál

Megpróbáltak elkábítani egy 26 éves lányt egy leánybúcsún

2021. október 24., vasárnap 13:39

Barátaival vett részt leánybúcsún a 26 éves Rebecca Derbyhire egy liverpooli szórakozóhelyen, ahol valaki izomlazítót fecskendezett belé. A lány észlelte ezt, és a barátnője segített rajta. Az utóbbi időben száznál is több olyan esetet jelentettek az Egyesült Királyságban, amikor valakit injekcióval vagy az italába tett szerrel próbáltak meg elkábítani – írja a Mirror

A barátnőmhöz fordultam, és azt mondtam neki, azt hiszem, beadtak nekem valamit

– emlékezett vissza a lány. Azt mondta, elképzelni is fél, hogy mi történhetett volna vele, ha a barátnője nem segít neki. Rebecca Derbyhire alig egy pillanatra maradt egyedül a szórakozóhelyen, ezután érezte a szúrást, a tűnyomot a barátnője látta is rajta.

Az injekció után kábának, gyengének és zavartnak érezte magát a lány. Elhagyta a bárt, és visszament a szállására a barátnőjével. Később orvoshoz ment, ahol tesztelték HIV-re és hepatitiszre is. A vizsgálatok kiderítették, hogy izomlazítót kapott, ami azért nem ütötte ki teljesen, mert valószínűleg rosszul adták be neki.

Az elmúlt két hónapban száznál is több olyan esetet jelentettek az Egyesült Királyság bűnüldöző hatóságainak, amikor valakit injekcióval vagy az italába tett szerrel próbáltak meg elkábítani.

Rovatok