Index Vakbarát Hírportál

Részegen zaklatta az eladónőt, az állam összes italboltjából kitiltották

2021. október 26., kedd 12:25

Egy férfit az ausztráliai Queensland valamennyi italboltjából és bárjából kitiltottak, mert részegen zaklatott egy eladónőt – írja a LADBible.

Dyon James Blyth egy italboltban szeretett volna vásárolni Sarina városában, ahol észrevette, hogy az egyik eladó egy rég nem látott ismerőse.

Meg akarta ölelni a nőt, ő azonban ellenállt. A vádak szerint ezután lefogta a fejét, és a hajával kezdett játszani. Miután az eladó kiabálni kezdett, eleresztette.

Mikor meghallotta, hogy túl részeg ahhoz, hogy kiszolgálják, ismerősét azzal fenyegette, hogy „kinyírja”, majd a nő nadrágját is megpróbálta lehúzni. Végül kihívták a rendőrséget, és Blyth-t meggyanúsították testi sértéssel.

Kiderült, hogy a férfi nem először követett el garázdaságot, és akkor is éppen próbaidőn volt.

Az ügyben eljáró bírónő a tárgyaláson elmondta, hogy 

ez a viselkedés szerintem nagyon súlyos, úgyhogy elrettentő ítéletre van szükség. Komolyan megfontolom a börtönbüntetés kiszabását, bár teljesen felfüggesztve.

Blyth ügyvédje közölte, hogy védence az eset óta tanácsadásra jár az alkoholproblémái miatt, ezért a bíró végül elállt a börtönbüntetéstől. A férfit végül kitiltották az állam valamennyi italboltjából és kocsmájából, ezen felül 40 óra közmunkát is el kell végeznie.

Rovatok