Index Vakbarát Hírportál

Meglátta a feleségét smink nélkül, válni akar

2021. november 6., szombat 16:39

Már a válókeresetet is benyújtotta egy egyiptomi férfi, aki azért akar elválni a feleségétől, mert meglátta, hogyan néz ki smink nélkül.

A férfi a bíróságon elmondta: úgy érzi, hogy átverték. 

Teljesen lesokkolt [...], egyáltalán nem hasonlít arra az emberre, akivel a házasságunk előtt találkoztam néhány alkalommal

– mondta a bíróságon. Felidézte, hogy a Facebookon ismerték meg egymást, ahol a nő mindig rendkívül előnyös fényképeket tett közzé magáról. A facebookos ismerkedés után aztán összefutottak párszor, a férfi élőben is vonzónak találta a lányt, ezért megkérte a kezét, majd összeházasodtak. A nászéjszaka utáni reggelen azonban a férfi meglátta, hogy néz ki a nő smink nélkül.

„Félrevezetett, hogy mindig nagyon ki volt sminkelve a házasságunk előtt. Anélkül viszont csúnya”

– indokolta a férfi a döntést. Hozzátette: igyekezett hozzászokni felesége „új kinézetéhez”, de egy hónap után végül úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet.

2016-ban egyébként volt már egy ehhez hasonló eset Dubajban. Akkor a nászúton történt meg, hogy az újdonsült pár úszni ment a tengerpartra, és a víz lemosta a nő sminkjét. Ezután a férfi úgy döntött, hogy elválik tőle.

(Via The Sun)

Rovatok