Index Vakbarát Hírportál

Lecsapott a mexikói Batman

2021. november 25., csütörtök 21:24

Északkelet-Mexikóban rablással gyanúsítható embereket találtak lámpaoszlopokhoz kötözve. Az arcukat úgy festették, ki, mint a Batman-filmek főgonoszát, Jokert – írja a Daily Mail.

Egy férfit és egy nőt, akik egy járókelő pénztárcáját rabolták el, szigetelőszalaggal kötöztek egy lámpaoszlop két oldalára egy, az Egyesült Államokbeli Texashoz közeli határváros egyik közlekedési csomópontjánál.

A férfinak, aki félmeztelen volt, az arcfestésen kívül a „tolvaj vagyok” felirat volt a mellkasára írva. A nőnek sikerült kiszabadítania magát, és éppen a férfit próbálta eloldozni, amikor a rendőrök elfogták őket.

A nő után mentem, és elvettem a pénztárcáját. Könnyű volt. Nincs munkám, és nincs pénzem. Remélem az áldozat meg tud nekem bocsátani. Nem voltam magamnál. Drogok hatása alatt álltam. Nagyon sajnálom a dolgot

– mondta a férfi a sajtóhoz kiszivárgott kihallgatási felvételen.

A hétvégén korábban még egy hasonló eset történt. Négy fiatal férfit szintén Jokernek maszkíroztak, miután egy buszon kirabolták az utasokat Rio Bravóban, Tamaulipas államban.

A gyanúsítottak kezét szigetelőszalaggal összekötözték, és arra kényszerítették őket, hogy félmeztelenül végigvonuljanak a város főutcáján.

Rovatok