Index Vakbarát Hírportál

Meztelen férfit talált a csomagtartójában egy amerikai nő

2022. február 4., péntek 19:22

Az autó tulajdonosa a TikTokon számolt be az esetről, hogy megtudja, ki rejtőzött három napon keresztül a járművében. A videó már 11 milliónál is több megtekintésnél tart.

Az amerikai Bethany Coker február 1-jén fedezte fel a meztelen idegent a csomagtartójában. Értesítette a rendőrséget, akik aztán gyorsan elszállították a férfit.

A videó közzététele után a nőt a szomszédai arról tájékoztatták, hogy a férfi még január 29-én feltörte az autóját, majd átmászott az üléseken, mielőtt elhelyezkedett a csomagtartóban. Mindezeket a szomszédok otthoni biztonsági rendszerei rögzítették.

Ez a srác SZOMBAT óta a csomagtartómban van teljesen meztelenül. Jelenleg kedd van. Azt hiszem, megtudtam, honnan jött...

– fogalmazott Bethany Coker a TikTok-klipjében.

Sokan azt hitték, hogy a nő megrendezte az egészet, hogy minél népszerűbb videót tehessen közzé a TikTokon. De aztán megjelentek a rendőrök, ami meggyőzte a követőit.

Megmondom őszintén, egész pályafutásom alatt soha nem találkoztam ilyesmivel

– mondta az egyik rendőr.

Végül a nő tudatta: kiderült, hogy az önkényes csomagtartó-foglalójának mentális problémái vannak, és eltűnt személyként tartják nyilván, illetve jelenleg is pszichiátriai osztályon kezelik – írja a News.com.

Rovatok