Index Vakbarát Hírportál

A szerencse kutyája: rendőr mentette ki a kölyköt az égő autóból

2022. február 6., vasárnap 07:22

Egy amerikai, Douglas megyei seriffhelyettes lett a nap hőse: kimentett egy kiskutyát az égő autóból; a jelenetet az autója fedélzeti kamerája rögzítette.

Az amerikai seriffhelyettes betörte egy égő terepjáró ablakait, és megmentett egy megrémült kiskutyát Denver délre fekvő negyedében. Michael Gregorek autós fedélzeti kamerája azt vette fel január 22-én, amint egy útszéli terepjáró ablakából nagy mennyiségű füst száll ki. 

az amerikai, douglas megyei helyettes ekkor arra lett figyelmes, hogy az autó mellett a tulajdonos kétségbeesetten azt üvölti, hogy Hank kutyája valahol a bezárt, lángoló járműben tartózkodik. 

A férfi gyorsan intézkedett: rendőrségi teleszkópos pálcájával betörte az autó oldalsó, majd hátsó ablakát, és kirángatta Hanket, akit rögvest a hóba fektetett. 

Csak bementem oda, és megragadtam. Látszott rajta, hogy rosszul van. Semmi más nem számított igazán azon a ponton, mint Hank kimenekítése az autóból

– mondta Michael Gregorek. 

Egy szomszéd azt mondta a helyettesnek, hogy a felesége állatorvos, de mire az asszony hazaért, Hank már rohangált és játszott a kertben.

Kutyás szülő vagyok, és az egyetlen gyerekem a kutyám, így én is ezt tettem volna, az élet az élet

– nyilatkozta a férfi az apnews.com-nak.

Rovatok