Index Vakbarát Hírportál

Zelenszkij személyesen mondott köszönetet Mila Kunisnak és Ashton Kutchernek

2022. március 21., hétfő 07:55

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök háláját fejezte ki Mila Kunisnak és Ashton Kutchernek, amiért az elsők között reagáltak a háborúra, és hatalmas összeget gyűjtöttek a menekültek megsegítésére.

Volodimir Zelenszkij a Twitter-oldalán osztotta meg, hogy Mila Kunisszal és Ashton Kutcherrel beszélgetett videóhíváson keresztül.

Ashton Kutcher és Mila Kunis az elsők között reagáltak a gyászunkra. Már 35 millió dollárt gyűjtöttek össze

– írta az ukrán elnök a közösségi médiában, hozzátéve, hogy a 35 millió dolláros (12 milliárd forintos) összeget a Flexportnak és az Airbnb-nek adják. Előbbi segélyszállítmányokat szervez az Ukrajnából elmenekülők számára, utóbbi pedig ingyenes, rövid távú szállást biztosít számukra.

Személyesen köszöntem meg nekik a támogatást. Lenyűgöző az elszántságuk, inspirálják az egész világot

– fűzte hozzá Zelenszkij.

A hollywoodi páros a GoFundMe nevű platformon keresztül indított gyűjtést azzal a céllal, hogy összesen harmincmillió dollárt adományozhassanak – amihez kezdésnek hozzátettek hárommilliót.

Mila Kunis ukrán származású, 1983-ban született Csernyivciben, majd a családjával 1991-ben az Egyesült Államokba, Los Angelesbe költözött.

A háború eseményeit hétfőn is percről percre közvetítjük, cikkünket itt olvashatják.

(Borítókép: Az ukrán elnöki sajtóhivatal által közreadott képen Zelenszkij ukrán elnök 2022. március 18-án. Fotó: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal)

Rovatok