Index Vakbarát Hírportál

A tanterem közepén elővették a kolbászt, nagyon megjárták

2022. április 4., hétfő 17:24

Miccset sütöttek egy nagyváradi iskola diákjai az osztálytermükben, és csak az buktatta le őket, hogy az erről készült videót feltöltötték a TikTok nevű videómegosztóra.

A foter.ro szerint az eset még néhány hete történt a Partenie Cosma Gazdasági Szakközépiskolában. A turizmus-vendéglátás szakos tizenegyedikes diákok – a nyolcadikosok számára szervezett szakbemutató vásár alkalmából –

vettek egy tálca miccset (csórékolbászt) és azt – a burgonyával együtt – egy elektromos grillsütővel megsütötték az osztályterem közepén. 

Az egyik diák az erről készült videót a TikTokon is közzétette, és a felvétel terjedni kezdett a közösségi médiában, így derültek ki a történtek.

Az egyik nagyváradi lakos az esetről azt mondta: az igazgató elutazott egy külföldi projekt miatt, amikor az eset történt. a helyettese és a tanárok pedig megpróbálták a szőnyeg alá söpörni a történteket.

Az iskola vezetője később közölte : az érintett diákokat megrovásban részesítették, a videót közzétevő, valamint a miccset megsütő diák magatartási jegyét pedig leminősítették. Hozzátette azt is, hogy a tanároknak, akik az iskolában voltak, még  magyarázattal kell szolgálniuk arra, hogy miért nem léptek közbe, amikor megérezték a sülő hús szagát az iskolában.

Rovatok