Index Vakbarát Hírportál

TikTokon kérkedett a munkájával, kirúgták a csomagszállítót

2022. április 9., szombat 08:23

A 19 éves Oliie Tutt úgy érezte, neki van a legkönnyebb munkája, amit világgá is kürtölt a TikTok-csatornáján.

A fiatalember a Sainsbury áruházláncnál dolgozott Kelet-Sussexben kézbesítőként. Március 14-én azonban valami olyat tett, ami miatt cége úgy döntött, hogy megválik tőle. A TikTok-csatornájára feltöltött videóban hosszasan ecsetelte, hogy a fizetéséért szinte semmit sem kell csinálnia.

Ha könnyű munkát akarsz, akkor menj és dolgozz a Tescónál, a Sainsburynél, és csináld ezt a sz**ságot. Ez a legkönnyebb munkám, amit valaha is végeztem, a legjobban fizető állásom, és foglalkoznak velem

– mondta a fiú a videóban, hozzátéve: minden vásárló „ku*va kedves”, de boltban sosem dolgozna, mert az szerinte unalmas.

Néhány nappal később Ollie egy újabb videót készített a csatornájára, amiben elmesélte, hogy az előző felvételt a főnöke is látta, de nem volt elragadtatva tőle. Nem sokkal ezután pedig már arról számolt be, hogy rossz hírnévkeltés és kötelességszegés miatt kirúgták a munkahelyéről.

Az esetet a Sainsbury szóvivője is kommentálta, aki csak annyit mondott, hogy Ollie Tutt elbocsátása több tényezőn alapult, és nehezen hozták meg a döntést – írja a Mirror. Ollie videóját egyébként majdnem négymillióan látták eddig.

Rovatok