Index Vakbarát Hírportál

Betörtek Ashley Cole otthonába, megfenyegették, hogy levágják az ujjait

2022. április 11., hétfő 19:36

A rablók megkötözték egy kábelkötegelővel, és azzal fenyegették, hogy levágják az ujjait a több mint 226 millió forint értékű rablás során.

Az egykori labdarúgó Ashley Cole-t és élettársát, Sharon Canut komoly fenyegetés érte, amikor egy banda rajtuk ütött az otthonukban – írja a Sun.

A banda feje, a 34 éves Kurtis Dilks a gyanú szerint 2020 januárjában betört a Surrey állambeli Fetchamben található otthonukba, és a korábbi balhátvéd, a 40 éves Ashley Cole és élettársa birtokáról Sharon Canu óráit, mobiltelefonokat, készpénzt, egy Gucci-táskát, fejhallgatókat és egy BMW-kulcsot vitt el.

Amíg a rendőrök meg nem érkeztek, az ügyészek részletesen beszámoltak arról, hogy a pár és gyermekeik – Grace és Jaxon – hogyan vészelték át az „erőszakos és kegyetlen” betörést.

ASHLEY COLE CSAK EGY RÖVIDNADRÁGOT VISELT, KÁBELKÖTEGELŐVEL MEGKÖTÖZTÉK, ÉS TÉRDRE KÉNYSZERÍTETTÉK A CSALÁDJA SZEME LÁTTÁRA.

A hatfős, álruhás banda tagjai a háta mögött összekötözték Cole kezeit, majd ékszereket és órákat követeltek tőle. Az egyik, fogóval hadonászó támadó azt javasolta:

Vágjuk le az ujjait!

Cole kezeit a támadók egy speciális szerrel is leöntötték, hogy eltávolítsák a DNS-üket, még mielőtt elmenekülnek a helyszínről, és a rendőrök odaérnének.

(Borítókép: Ashley Cole. Fotó:  James Gill – Danehouse / Getty Images)

Rovatok