Index Vakbarát Hírportál

Szülinapi bulinak indult, elkezdték lőni egymást

2022. április 13., szerda 08:02

Egy szokásos 16. születésnapi bulinak néztek elébe azok a fiatalok, akik az amerikai Houston közelében kibéreltek egy Airbnb-házat, majd egy vita hevében lövöldözni kezdtek egymásra. Egy embert lábon lőttek, de nincs halálos áldozata az esetnek.

Körülbelül 50 lövés dördült el, amikor tűzharc tört ki egy Airbnb-bérleményben tartott  születésnapi buliban az Egyesült Államokban – számolt be az ABC News. A ház ajtócsengő-kamerája felvételt készített arról, ahogy az emberek menekülnek a helyszínről. 

A 23 másodpercig tartó lövöldözés egy bérelt Airbnb-házban, Houston egyik külvárosában történt, miután verekedés tört ki egy 16. születésnapi partin. A golyózáporban egy ember sérült meg, csodával határos módon senkinek nem esett komolyabb baja. 

Robert Gonzales nyomozó a Brazoria megyei seriff hivatalából elmondta, hogy a lövöldözés szombat este történt Manville-ben, Houstontól mintegy 38 kilométerre. Elmondása szerint az egyik tinédzsert lábon lőtték.

A hatóságok szerint legalább három fegyvert használtak a lövöldözésben, amelynek következtében a környéken számos autót golyó ütötte lyukak tarkítottak, és egy szomszédos ház több ablaka is betört.

Rovatok