Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt az Amerikában meggyilkolt magyar nő édesanyja

2022. április 19., kedd 09:32

Az Egyesült Államokban meggyilkolt magyar nő maradványait szombat reggel találták meg New Yorkban, Queens egyik lakóövezetében. A helyiek arról számoltak be, hogy rendes családként ismerték őket, akik igyekeztek a két fiút tisztességesen felnevelni a patinás környéken.

A Bors elérte a nő édesanyját, aki nem kívánt nyilatkozni, de annyit elmondott, hogy még az amerikai rendőrség sem tud biztosat, és felháborítja, hogy a külföldi média

sok valótlanságot közölt a lánya halálával kapcsolatban.

Mint azt megírtuk, a nőt egy kutyáit sétáltató férfi találta meg. A két kutya egy sporttáska felé húzta gazdáját és nem akartak elmenni onnan. Kíváncsiságból kinyitotta, ekkor pillantotta meg a nő élettelen testét. Először azt gondolta, hogy egy összetört bábu lapul a csomagban, amit valaki otthagyott. Csak később, amikor a kutyák már vérnyomot is találtak, akkor jött rá, hogy ember volt a táskában.

Az amerikai sajtó rendőrségi forrásokra hivatkozva kezdetben azt állította, hogy a nő férje és nagyobbik fia is érintett lehet az ügyben. Az anya valószínűleg erre a hírre utalt valótlanságként. 

Azóta kiderült, hogy a nő férje, valamint idősebb, 17 éves fia Portlandben voltak a gyilkosság idején, fiatalabb, 13 éves fia azonban otthon tartózkodott. Őt a rendőrség kihallgatta, utána azonban elengedték.

A hatóságok egyelőre senkit sem gyanúsítanak. 

Szörnyű fájdalom, hogy elveszítettem Orsit. Valahogy fel kell dolgoznom

– idézte a lap az édesanyát.

Rovatok