Index Vakbarát Hírportál

Friss hír érkezett a súlyos betegséggel küzdő Justin Bieberről

2022. június 11., szombat 18:24

Justin Bieber kanadai popénekes a gyógyulás korai jeleit mutatja, állítja egy arcbénulásra szakosodott sebész a Reuters megkeresésére.

Az Instagramon közzétett videóban Bieber elmondta, hogy Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, amely állítása szerint a fülében és az arcában lévő idegeket érintette. Megjegyezte, hogy a jobb szemével nem tud pislogni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Charles Nduka brit plasztikaisebész-konzultáns elmondta, hogy a szindrómában szenvedő betegek mintegy 75 százaléka, aki korai kezelésben részesül, teljesen felépül.

A Bieber úr által megosztott videóban a gyógyulás bizonyos jelei mutatkoznak, ami biztató. Az arcbénulásnál az egyik legnyilvánvalóbb dolog, hogy a betegek nem tudnak pislogni és mosolyogni. A gyógyulás alatt egyre szimmetrikusabbá válik a beteg arca. Ilyenkor az orr töve gyakran kissé megemelkedik, és a száj egyenletesebbé válik

– nyilatkozta Nduka a Reutersnek.

Bieber elmondta, hogy jelen állapotában képtelen színpadra lépni, ezért le kell mondania a közelgő koncertjeit. Ha minden jól megy, akkor a budapesti fellépése nem marad el.

Nduka elmesélte, hogy több páciense is a szórakoztatóiparban dolgozik, nekik azt tanácsolja, hogy vegyék komolyan az immunrendszert gyengítő problémákat, mielőtt visszatérnének a munkába.

(Borítókép: Justin Bieber a 64. GRAMMY-díjátadón az MGM Grand Garden Arénában 2022. április 3-án Las Vegasban. Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Rovatok