Index Vakbarát Hírportál

Markolóval esett neki a rendőröknek egy férfi az Egyesült Államokban

2022. június 29., szerda 09:47

Lencsevégre kapták, amint egy vermonti férfi markolóval rátámad az intézkedő rendőrökre, akik megpróbálták őrizetbe venni a fiát.

A rendőrök azért mentek a helyszínre, hogy letartóztassák a testi sértéssel és lopással gyanúsított Brandon Tallmant, közölte a rendőrség. Miközben a rendőrök megpróbálták megbilincselni a 24 éves fiát, Wayne Tallman a markológép kezelőszervei mögé ugrott, és mozgásba hozta azt.

A június 12-én készült felvételeken látszik, hogy az apa a kotrógéppel kelt fia védelmére, miközben azok a gyanúsítottal birkóztak a földön. A rendőrök megpróbáltak kitérni a gép elől, miközben a fiatal fiút a földre szorították.

A kiképzésen nem készítettek fel az ehhez hasonló helyzetekre

– nyilatkozta a vermonti állami rendőrség egyik parancsnoka a megpróbáltatás után.

A férfi végül felhagyott a fenyegetőzéssel, és hivatalos személy elleni súlyos testi sértés, letartóztatásnak való ellenállás, akadályozás és gondatlan veszélyeztetés vádja miatt végül őt is letartóztatták a rendőrök.

Tallman felesége, Amy is nekiment a hatóság embereinek, és megpróbálta leszedni a rendőröket a fiáról, közölte a rendőrség. Az asszonyt szintén beidézték a rendőrök akadályoztatása miatt.

Rovatok